Els Bombers donen per extingit el foc d’aquesta nit a Sant Carles de la Ràpita

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit el foc d’indústria d’aquesta nit a Sant Carles de la Ràpita

L’incendi, que estava controlat des d’aquesta matinada, ha cremat completament un conjunt de naus de producció de vaixells

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat una persona ferida menys greu

Aquesta nit els Bombers de la Generalitat també han treballat en incendis d’habitatge a Lleida, Sant Feliu de Llobregat i Santa Susanna, amb 3 persones ferides lleu

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir, a les 21.07 hores, l’avís d’un incendi en unes drassanes ubicades a la carretera de Sant Carles de la Ràpita a Poblenou del Delta (Montsià). Fins al lloc dels fets es van desplaçar una dotzena de dotacions de Bombers que a les tres de la matinada van poder donar el foc per controlat.

L’incendi ha cremat completament un conjunt de naus de producció de vaixells de 2.000m2, i a l’exterior de la parcel·la han cremat també vaixells, remolcs i material divers. Aquest matí encara quedaven punts calents al perímetre i a dins, i tres vehicles d’aigua de Bombers de la Generalitat han estat remullant la zona des de fora ja que hi havia  perill que la nau pogués col·lapsar.

Cap a tres quarts de dotze del migdia el foc s’ha donat per extingit i les dotacions de Bombers s’han retirat de la zona.

Una persona ferida menys greu ha estat traslladada a l’Hospital d’Amposta pel  Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc dels fets també hi van treballar cinc unitats dels Mossos d’Esquadra.

Dues persones de l’habitatge del costat de la nau van ser desallotjades i, segons els Mossos d’Esquadra, ja han pogut tornar al seu domicili. Des de fa unes hores, també s’ha pogut reobrir la circulació a la TV-3408, que aquesta nit havia estat temporalment tallada a causa de l’incendi.

 

 

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*